Marokko voitti Portugalin 1-0 ja eteni välieriinVuoden 2022 MM-kisojen puolivälierissä Portugali hävisi Marokolle 0-1. Marokko Pelipaita 2022 pukeutunut Ennesri teki pelin ainoan maalin. Afrikkalainen joukkue on päässyt välieriin ensimmäistä kertaa. Neljättä kertaa historiassa afrikkalainen jalkapallo, joka on aloittanut vaikutuksen MM-kisojen neljän parhaan joukkoon, on vihdoin ylittänyt tämän esteen tänään. Espanjan ja Portugalin peräkkäin eliminoinut marokkolainen joukkue toteutti tämän unelman.

Ensimmäisellä puoliajalla Felix sukelsi huipulle ja Bunu ratkaisi sen + kaukolaukaus oli hieman yli poikkipalkkia linjan vaihdon jälkeen. En Nesri teki maalin lopussa puskulla, ja Bruno Fernandez näytti syöttäneen ja osuvan poikkipalkkiin. Toisella puoliajalla Bruno Fernandezin raivoisa laukaus meni hieman ohi. Marokon puolustus ja viimeinen puolustuslinja, Bounu, ratkaisivat peräkkäin Felixin ja Ronaldon uhkaukset. Lopulta Marokko voitti Portugalin 1-0 ja hänestä tuli ensimmäinen afrikkalainen joukkue, joka eteni MM-kisojen välieriin!

Lopulta argentiinalainen erotuomari Tello vihelsi pelin loppuun. Ennesirin ensimmäisen puoliajan maalilla Marokko voitti Portugalin 1-0. Samaan aikaan he loivat myös historian, josta tuli ensimmäinen afrikkalainen joukkue, joka pääsi MM-kisojen neljän parhaan joukkoon. Ronaldo voi vain katua jäähyväiset viime MM-kisoihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *