Kroatia vs Brasilia ennakoiva analyysiQatarin MM-kisojen ensimmäiset puolivälierät ovat alkamassa, Kroatia vastaan Brasilia. Venäjän 2018 MM-kisojen toiseksi sijoittuneena Kroatialla on runsaasti kokemusta suurista kilpailuista, kun taas Brasilia on tällä hetkellä maailman ykkönen, ja sen kokoonpano on paljon parempi kuin Kroatialla.

Lukuun ottamatta kolmen pisteen häviämistä tämän MM-kisojen viimeisessä ottelussa, Brasilia voitti kaikki jäljellä olevat kaksi lohkoottelua, mukaan lukien 16-välierä. Tänä aikana Brasilian maajoukkueen päästämien maalien kokonaismäärä oli vain yksi maali. Lisäksi Neymar, Pelipaidat Brasilia Pelipaita 2022 pukeutunut joukkueen ydin, palasi loukkaantumisestaan ja teki urheutensa 1 maalilla ja 1 syötöllä. Lisäsi joukkueen kykyjä.

Sen sijaan Kroatian joukkueen eteneminen ei ole niin sujuvaa. Lohkovaiheen ensimmäisellä kierroksella Kroatia päätyi tasapeliin Marokon kanssa. Toisella kierroksella he tekivät 4-1 Kanadaa vastaan. Viimeisellä kierroksella he tekivät kukin 1 pisteen vuoropuhelussa Belgian kanssa. Lopulta he voittivat maailmancupin 16 parasta ryhmän toisella sijalla. kiintiö. 16-välierissä rangaistuspotkukilpailussa päästään 8 parhaan joukkoon, joten tämä peli näyttää olevan Brasilialle hyödyllisempi. Mutta tulos ei ole vielä julkaistu, kaikki on mahdollista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *